• Vi brænder for smuk og funktionel arkitektur

  WULLUM PASGAARD A/S er tegnestue og rådgivende ingeniørvirksomhed under samme tag. Det faktum er vores styrke! For det gør os i stand til at bygge bro mellem på den ene side de arkitektoniske udtryk, og på den anden side de funktionelle, de bæredygtige samt de lavenergivenlige aftryk.

  Uanset om du er privatkunde, erhvervskunde, entreprenør eller en offentlig institution hjælper vi med at håndtere dit byggeprojekt. Vi lytter og inviterer til samarbejde, når dine tanker og behov skal føres ud i livet.

  Kontakt os

 • Fra skitse til færdigt byggeri

  Vi håndterer alle former for byggeri, lige fra parcelhuset til større erhvervsbyggerier. Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder igennem hele byggeprocessen. Lige fra vi slår stregerne til den første skitse, over projektering og byggeledelse, til du eller din virksomhed står med et færdigt, funktionelt og flot arkitektonisk byggeri.

  Vores kundekartotek er bredt og dækker over både entreprenører, byggefirmaer, erhvervs- og produktionsvirksomheder, offentlige institutioner og private.

  Læs mere om vores kompetencer her…

 • God arkitektur øger byggeriets værdi

  - Det er fakta! Det gælder uanset om du skal opføre et parcelhus, en skole eller institution, et kontor, en produktionshal eller et lejlighedskompleks.

  Uanset byggeriets art, klarer vi alt fra den første skitse, over projektering og byggeledelse, til du står med et færdigt, funktionelt og flot arkitektonisk byggeri.

  Klik på ’læs mere’ og se nogle af de mange spændende byggerier vi allerede har leveret til hhv. private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.